Lajmet

2 Shtator 2016 Ministri Çollaku pret në takim njoftues shefen e re të Zyrës së BE-së, përfaqësuesen e posaçme të BE-së, znj. Apostolova Prishtinë, 2 shtator 2016 - Ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku, priti në takim njoftues shefen e re të Zyrës së Bashkimit Evropian njëherësh...
12 Tetor 2016 Stafi MIE-së vazhdon me fushatën senzibilizuese në komunitet për liberalizim të vizave Prishtinë, 27 shtator - 6 tetor 2016 - Në kuadër të fushatës vetëdijësuese për procesin e liberalizimit te vizave dhe rreziqet e migrimit të parregullt,...
MARRËVESHJA E STABILIZIM ASOCIIMIT - SI TË EKSPORTONI NË BE Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Ministri Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO