Lajmet MEI

18 Shtator 2020 Komisioni Evropian dhe autoritetet e Kosovës diskutojnë për ekonominë, statistikat dhe reformat strukturore Më 17 shtator 2020, mes përfaqësuesve të Komisionit Evropian dhe autoriteteve të Kosovës u zhvillua online takimi i Nën-komitetit të katërt të...
11 Qershor 2020 Kosova dhe Bashkimi Evropian mbajnë takimin e katërt të nën-komitetit për Drejtësi, Liri dhe Siguri të... Zyrtarët nga Kosova dhe Bashkimi Evropian u mblodhën për një takim digjital në 10 dhe 11 qershor 2020 për të diskutuar zhvillimet gjatë vitit të kaluar...
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Support to Kosovo institutions on SAA implementation
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO