Lajmet

21 Qershor 2016 Ministri Çollaku mbështet të rinjtë kosovarë që do të jenë pjesë e Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor Prishtinë, 21 qershor 2016 - Ministria e Integrimit Evropian në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Francës dhe Rrjetin e Qendrave Rinore të Kosovës,...
18 Gusht 2016 Ilazi: Të gjithë duhet të koordinohemi dhe zotohemi për zbatim të MSA-së Ferizaj, 18 gusht 2016 –Ministria e Integrimit Evropian, organizoi sot tryezë diskutimi në Komunën e Ferizajt, me përfaqësues politik, përfaqësues të...
MARRËVESHJA E STABILIZIM ASOCIIMIT - SI TË EKSPORTONI NË BE Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
Ministri Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO