Ministri Reka uron koleget e MIE për 8 marsin, ditën e gruas

Prishtinë, 6 Mars 2020 – Ministri i Integrimit Evropian, Blerim Reka, në emër të ditës së shënimit të 8 Marsit – Ditës Ndërkombëtare të Gruas, priti për një bashkëbisedim koleget e Ministrisë së integrimit, të cilët përbëjnë 50% të stafit të këtij institucioni. Ministri Reka falënderoi kolegët për kontributin e tyre, dhe i vlerësoi ata për punën e palodhur dhe kontributin e tyre në këtë institucion.
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO