Kabineti i Ministrit

Arbenita MjekiqiKëshilltare e Lartë Politike e Ministrit nr. Tel 27050
Jonuz ZiberiKeshilltar Politik dhe Ekonomik i Ministritnr. Tel 27063
Mentor BogajKëshilltarë Politik i Ministritnr.Tel 27058
Albana RexhaKëshilltare Politike e Ministritnr.Tel 27044
Haki MervociShef i Kabinetitnr. Tel 27048
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO