Dhurata Hoxha pranoi detyrën e Ministres së Integrimit Evropian

Prishtinë, 11 shtator 2017 - Sot, pranova detyrën e Ministres së Integrimit Evropian me besimin e plotë se prioritetet institucionale dhe pritjet e qytetarëve të vendit tonë për liberalizimin e vizave do të realizohen.

Krahas liberalizimit të vizave, prioritet imi është vijim i proceseve të zhvilluara deri më tani, si implementimi i MSA-së, qasja e Kosovës në Programet e BE-së, Reformat në pajtim me Agjendën Evropiane dhe reformat në kuadër të procesit të integrimit Evropian.

Jam e vendosur për të shtyrë përpara agjendën evropiane, të cilën rrugë e kemi zgjedhur duke përqafuar vlerat dhe parimet evropiane.

Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO