Kontakti

Qeveria e Republikës së Kosovës  

Ministria e Integrimit Europian


Adresa:

Ndërtesa e re e Qeverisë,
Kati 9, Zyra 905,910
Rruga Nëna Terezë Nr 14,
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës


Kontakti kryesor:


Mrika Karaqi
Asistente Ekzekutive/Kabineti i Ministres
E-mail: mrike.karaqi@rks-gov.net
Tel: + 381 38 200 27 001


Elena Macula
Asistente Administrative/Kabineti i Ministres
E-mail: elena.macula@rks-gov.net
Tel: + 381 38 200 27 003


Labinote Kashtanjeva
Asistente Ekzekutive/Zyra e Sekretarit të Përgjithshëm
E-mail: labinote.kashtanjeva@rks-gov.net
Tel: + 381 38 200 27 080

Artan Dibran
Zyrtar i Lartë Administrativ/Zyra e Sekretarit të Përgjithshëm
E-mail: artan.dibrani@rks-gov.net
Tel:  + 381 38 212 536

 


Qasja në Dokumentet Publike


Në këtë adresë mund të parashtroni kërkesën për Qasje në Dokumente Publike në Ministrinë e Integrimit Evropian.


Gëzim Dushi
U.D Udhëheqës i Divizionit për Komunikim dhe Informim
Tel: +381 (0) 38 200 27 014
E – mail: gezim.dushi@rks-gov.net

 

 

Pyetjet apo sugjerimet tuaja i parashtroni në mei@rks-gov.net  ose postoni pyetjet në formularin më poshtë 

Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO