Intervista dhe Editoriale

1 Korrik 2016Vizat, sivjetPrishtinë, 1 korrik 2016 - Ministri i Integrimeve Evropiane, Bekim Çollaku, ka thënë se Kosova duhet ta përmbushë edhe kriterin e fundit për liberalizimin e...
13 Janar 2016Viti EvropianDerisa po numërojmë orët e fundit të këtij viti, secili prej nesh, si shoqëri dhe shtet, ia vlen të reflektojmë për pak çaste mbi zhvillimet...

KOSOVO IN UNESCO