Dokumente


Notice: Undefined index: path in /home/meiks/public_html/inc/footer.php on line 210
15 Mars 2019Anulimin e konkursit per Zyrtar i Lartë per buxhet dhe financa shqip
Notice: Undefined index: path in /home/meiks/public_html/inc/footer.php on line 210
11 Mars 2019KONKURS I Jashtem per Zyrtar te larte ligjore
Notice: Undefined index: path in /home/meiks/public_html/inc/footer.php on line 210
26 Shkurt 2019KONKURS I BRENDSHËM - Zyrtar i larte Ekzekutiv

Notice: Undefined index: path in /home/meiks/public_html/inc/footer.php on line 210
20 Shkurt 2019KONKURS I BRENDSHËM - Drejtor i Departamentit te Drejtes se BE-se
Notice: Undefined index: path in /home/meiks/public_html/inc/footer.php on line 210
20 Shkurt 2019KONKURS I BRENDSHËM -Udheheqes i Divizoionit per Drejtes liri dhe siguri
Notice: Undefined index: path in /home/meiks/public_html/inc/footer.php on line 210
20 Shkurt 2019KONKURS I BRENDSHËM- Zyrtar i Larte per Buxhet dhe Financa

KOSOVO IN UNESCO