Lajmet MIE

12 Qershor 2018 Ministrja Hoxha kërkon angazhim të shtuar për MSA-në Prishtinë, 12 Qershor 2018 - Në mbledhjen e Kabinetit qeveritar, Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka paraqitur gjendjen e zbatimit të Programit Kombëtar për Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit (MSA),...
11 Qershor 2018 Ministrja Hoxha kërkon më shumë angazhim për Agjendën e Reformave Evropiane Prishtinë, 11 Qershor 2018 - Në takimin e Këshillit Ministror për Integrim Evropian, Ministrja Dhurata Hoxha, falënderoi Kryeministrin Haradinaj për angazhimin e tij dhe përkrahjen për të mbledhur...
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO