Lajmet MIE

24 Dhjetor 2018 Gëzuar Kërshëndellat Prishtinë, 24 Dhjetor 2018 – Ministrja Dhurata Hoxha uron besimtarët e krishter, me rastin e festës së Krishtlindjes.
20 Dhjetor 2018 Ministrja Hoxha: Projektet e BE-së, janë të rëndësishme për Kosovën dhe rajonin Prishtinë, 20 Dhjetor 2018 - Në prezantimin e Dizajnit preliminar për Autostradën Prishtinë – Merdare, ku morën pjesë ministri Pal Lekaj dhe...
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Support to Kosovo institutions on SAA implementation
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO