Lajmet

14 Mars 2017 Qendrat e kompetencës, storie suksesi dhe potencial i përfitimit nga MSA Prishtinë, 14 mars 2017 - Ministrja e Integrimit Evropian, Mimoza Ahmetaj vizitoi Qendrën e Kompetencës në Ferizaj, ku theksoi rolin dhe rëndësinë e qendrave të kompetencës për të rinjtë...
21 Mars 2017 Zëvendës Ministrja, znj. Statovci Demaj në vizitë zyrtare në Bruksel Bruksel, 21 mars 2017. – Zëvendës Ministrja për Integrim Evropian, znj. Anila Statovci-Demaj po zhvillon vizitë zyrtare në Bruksel, ku hapi takimin e parë të Nënkomitetit të Bujqësisë...
MARRËVESHJA E STABILIZIM ASOCIIMIT - SI TË EKSPORTONI NË BE Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO