Lajmet

14 Qershor 2016 Ministri Çollaku do të takohet me zyrtarë të lartë shtetëror të Finlandës Prishtinë, 14 qershor 2016 - Ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku, në kuadër të intensifikimit të komunikimit me shtetet anëtare të BE-së...
22 Korrik 2016 Zëvendësministri Ilazi: MSA sjell përftime ekonomike dhe politike për Kosovën Ferizaj, 22 korrik 2016 - Në kuadër të fushatës së vetëdijesimit për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit, Ministria e Integrimit Evropian ka mbajtur sot...
MARRËVESHJA E STABILIZIM ASOCIIMIT - SI TË EKSPORTONI NË BE Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
Ministri Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO