Lajmet

21 Shkurt 2017 Kosova ka përkrahjen e plotë të Gjermanisë në procesin e integrimit Evropian Prishtinë, 21 shkurt 2017 - Ministrja për Integrim Evropian, znj. Mimoza Ahmetaj prit sot në takim Ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë, znj. Angelika Viets, me të cilën biseduan për...
20 Shkurt 2017 Kordinim sa më efikas për qasje në programet e BE-së Prishtinë, 20 shkurt 2017 - Sot u mbajt takimi konsultativ për qasjen e Republikës së Kosovës në Programet e BE-së, të cilën e udhëhoqi Ministrja e Intergrimit Evropian znj. Mimoza Ahmetaj, ku...
MARRËVESHJA E STABILIZIM ASOCIIMIT - SI TË EKSPORTONI NË BE Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Ministri Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO