Lajmet

2 Shtator 2016 Ministri Çollaku pret në takim njoftues shefen e re të Zyrës së BE-së, përfaqësuesen e posaçme të BE-së, znj. Apostolova Prishtinë, 2 shtator 2016 - Ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku, priti në takim njoftues shefen e re të Zyrës së Bashkimit Evropian njëherësh...
1 Shtator 2016 Zëvendësministri Ilazi pret në takim mirëseardhës shefen e re të Zyrës së BE-së znj. Apostolova Prishtinë, 1 shtator 2016 - Zëvendësministri i Integrimit Evropian z.Ramadan Ilazi, ka pritur sot në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, shefen e re të...
MARRËVESHJA E STABILIZIM ASOCIIMIT - SI TË EKSPORTONI NË BE Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Ministri Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO