Lajmet

15 Qershor 2016 Ministri Çollaku takohet me ministrin e Jashtëm të Finlandës Timo Soini Helsiniki, 15 qershor 2016 - Në kuadër të vizitës zyrtare në Finlandë, ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku, është pritur sot në takim nga ministri i Punëve të Jashtme i...
18 Gusht 2016 Ilazi: Të gjithë duhet të koordinohemi dhe zotohemi për zbatim të MSA-së Ferizaj, 18 gusht 2016 –Ministria e Integrimit Evropian, organizoi sot tryezë diskutimi në Komunën e Ferizajt, me përfaqësues politik, përfaqësues të...
MARRËVESHJA E STABILIZIM ASOCIIMIT - SI TË EKSPORTONI NË BE Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
Ministri Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO