Lajmet MIE

20 Qershor 2017 Ministrja Ahmetaj hapi seminarin Rajonal Bashkimi Evropian dhe Ballkani Perëndimor të mbajtur në Mitrovicën Veriore Mitrovicë e Veriut, 20 qershor 2017 - Ministrja e Integrimit Evropian, Mimoza Ahmetaj morri pjesë në seminarin rajonal me temën Bashkimi Evropian dhe Ballkani Perëndimor: E...
30 Maj 2017 Zëvendës Ministrja Statovci Demaj priti në takim Ambasadorin Irlandez, Sh.T. z. Pat Kelly Prishtinë, 30 maj 2017 - Zëvendës Ministrja për Integrim Evropian, znj. Anila Statovci-Demaj priti në takim Ambasadorin Irlandez jo rezident, Sh. T. z. Pat Kelly.
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO